top of page

Praktische organisatie bij kinderdagverblijf Calidoux in Anderlecht

Het kinderdagverblijf in de praktijk

Een van de belangrijkste troeven van kinderdagverblijf Calidoux is dat ze uw kind zowel in het Frans als in het Nederlands verwelkomt. Niet slecht, toch? U kunt uw informatieverzoeken in het Frans doen op 0485 47 61 92 of in het Nederlands op 0485 00 87 51.

Met goedkeuring van Kind & Gezin vraagt kinderdagverblijf Calidoux aan elk gezin een bedrag als waarborgsom om de inschrijving voor het kinderdagverblijf te bevestigen. In geval van herroeping wordt het bewaard. De kosten van het kinderdagverblijf omvatten de dagen op de crèche, de verzekering, de kosten van de verschillende geplande activiteiten, de tussendoortjes, de drankjes, de middagmaaltijd en ook de dagelijkse snack.

Crèche Calidoux

Organisatie en wat mee te brengen

Kinderdagverblijf Calidoux in Anderlecht informeert u graag over de aanpassingsperiode, de dingen die u mee moet nemen voor uw kind en de fiscale aftrek van kosten voor kinderopvang:

Aanpassingsperiode

voordat u het kinderdagverblijf definitief betreedt, raden we een aanpassingsperiode van 3 dagen aan voor uw baby

Ziekte

met toestemming van de ouders en op doktersvoorschrift kunnen wij in sommige gevallen medische behandelingen geven

Mee te brengen

luiers, melk, flesjes voor melk, fles / beker voor water, verandering van kleding (volledig set), verzorgingsset (zalf voor de luier, neusspray, doos Perdolan of gelijkwaardig), en een klevertje van de ziekenbond

Aftrek kosten kinderopvang

volgens het model van Kind & Gezin sturen we u elk jaar een document waarmee u de fiscale aftrek van de kosten voor kinderopvang kunt aanvragen

Heeft u meer informatie nodig? Wilt u op de hoogte worden gehouden wanneer er een plaats beschikbaar is? Contacteer dan nu kinderdagverblijf Calidoux. Wij helpen u graag verder.

bottom of page