top of page

Kinderdagverblijf Calidoux in Anderlecht, waar kinderen van 0 tot 3 jaar in het Frans en Nederlands worden opgevangen

Bent u op zoek naar een laagdrempelig kinderdagverblijf om voor uw kind te zorgen in Anderlecht? Kinderdagverblijf Calidoux is goedgekeurd door Kind & Gezin en verwelkomt uw kind in het Frans en Nederlands.

Familiaal en tweetalig kinderdagverblijf in Anderlecht

Kinderdagverblijf Calidoux is ideaal gelegen in Anderlecht, rue Saint-Guidon (metro Saint-Guidon), vlak bij Park Astrid. Door onze familiale sfeer en tweetaligheid beantwoordt ons kinderdagverblijf aan alle normen van Kind & Gezin.

We hebben een familiale, aangename en zorgzame sfeer gecreëerd om voor uw baby of kind van 0 tot 3 jaar te zorgen. Wij verwelkomen uw kind van maandag tot en met vrijdag vanaf 7.30 uur en tot 18.30 uur. Dankzij onze lange werkdagen kunt u uw beroeps- en gezinsleven zo goed mogelijk en in alle vertrouwen combineren.

Crèche Calidoux

Heerlijk aangepaste kleine gerechten voor iedereen en... een binnenplaats!

De setting van kinderdagverblijf Calidoux is uniek met in het bijzonder dank aan een binnenplaats waarvan we profiteren zodra het mooie weer aanbreekt. We willen de autonomie van elk kind bevorderen en we organiseren regelmatig psychomotorische activiteiten.

We bereiden dagelijks een lunch op basis van verse seizoensgroenten. Er worden ook snacks en tussendoortjes gemaakt met seizoensfruit. We houden uiteraard rekening met de allergieën van elk kind, evenals met speciale diëten en religieuze overtuigingen.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Contacteer ons om kinderdagverblijf Calidoux in Anderlecht te bezoeken!

Crèche Calidoux

Gemakkelijk bereikbaar met de auto, metro of tram.

Met de auto of het openbaar vervoer is kinderdagverblijf Calidoux gemakkelijk bereikbaar en ideaal gelegen in de rue Saint-Guidon. Parkeren is gemakkelijk om de Maxicosy in alle veiligheid te verlaten en u kunt de crèche ook gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer:

Métro : lijnen 1 et 5

Tram : lijn 81

Bus : lijnen 46 et 49

bottom of page